Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Yumeko home.png

Yumeko kortingsvoucher 15%

Bij Yumeko doen we er alles aan om mensen heerlijk te laten slapen én te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier.

Samengreenchoice groen dak.png

20% korting 'Het Groene Loket' groendak aanlegset

Een groendak is niet alleen knap ook biedt het vele voordelen. Het draagt o.a. bij aan een duurzame en regenbestendige leefomgeving. Het verkoelt en beschermt je woning. Je bespaart energie en verhoogt het rendement van zonnepanelen.

Champ home.png

Let's get Zen: 3x Yoga + ontspanningsmassage (e-voucher)

Hatha, Vinyasa of Yin? Ontdek via Champ welke yogastijl jouw match is. Kies uit 250 yogastudio’s door heel Nederland om 3 yogalessen naar keuze te volgen. Er is altijd een yogaschool bij jou in de buurt om te ontdekken hoe fijn yoga is voor body & mind.

"