Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

moestuin.png

Tips van de Expert

Ga met de Gebroeders Groen mee op lente expeditie! Ze gaan in de stad op pad, geven bloeiende voorbeelden én tips om de biodiversiteit in je tuin te vergroten. Plant bijvoorbeeld biologische bollen en laat uitgebloeide bloemen en bomen staan.

 Goede voornemens
 Plantaardige producten
 Duurzaam

Greenchoice bloemen.jpg

Product van de maand

Maak kennis met Sprinklr! Een webshop voor biologische tuinplanten en duurzame kamerplanten. Duurzaam en biologisch gekweekt, zonder pesticiden en kunstmest. Bestel voor minimaal €50 aan biologische tuinplanten en ontvang 3 dahlia's (t.w.v. €14,95) gratis.

 Duurzaam
 100% Biologisch
 Heerlijke recepten

CoverGC (432x320).jpg

20% korting op jouw eigen groendak aanleg set

Een groendak heeft een positief effect op je energieverbruik in huis. Waarom? In de zomer verlaagt het de binnentemperatuur en in de winter is je dak extra goed geïsoleerd. Met de alles in één groendag aanlegset van Het Groene Loket maak je jouw dak groen voor slechts €42,32 in plaats van €52,90 per m2.

 Duurzaam en regenbestendig
 Bespaart energie
 Gemakkelijk zelf aan te leggen

"