Groene keuzes worden beloond!

We hebben iets voor je: het Samen Greenchoice spaarprogramma! Met Samen Greenchoice spaar je iedere maand automatisch punten én verzamel extra punten door het maken van groene keuzes, zoals zelf energie opwekken met WindVangers of het verlengen van je groene energiecontract. Met dit tegoed profiteer je van korting  op duurzame producten én belevenissen in de Samen Greenchoice winkel. 

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Bespaar!
Profiteer van duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel.

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

fietsnetwerk 432x320 (002).jpg

Gratis jaarabonnement op de Fietsroute App

Via fietsnetwerk wordt fietsroutes maken eenvoudig en leuk. De Fietsroute App is ontwikkeld om het fietsen van knooppuntroutes nog eenvoudiger te maken. Jouw smartphone veranderd in een routebegeleider die met jou mee fietst, zodat je altijd op de juiste route bent. Ontvang onderweg een melding als er een afstapmoment in de buurt is en laat je leiden door het slimme kompas.

 Fietsroute met de wind(molen) in de rug!
 Greenchoice fietsroutes
 Zuid-Holland

WALRAN.png

Walra DB overtrek gemaakt van gerecycled katoen

De Remade Bamboo Grasses doet je denken aan de mooie natuur. De verfijnde bamboe grassen op de voorkant van het dekbedovertrek geven je slaapkamer direct een rustgevende, maar ook moderne uitstraling. Het dekbedovertrek is heerlijk zacht en ook een stukje duurzamer! Het overtrek is gemaakt van 70% gerecycled katoen.

 70% Gerecycled katoen
 Sustainable softness
 Geeft rust aan je slaapkamer

foto advertentie432x320.jpg

Winactie: Groendak aanlegset

Je huis verduurzamen? Dat doe je heel makkelijk met een groendak. In samenwerking met Het Groene Loket geven wij één aanlegset t.w.v. €1.000 weg. Je krijgt hem nu sowieso met 20% korting door een voucher te bestellen in Samen Greenchoice die je verzilvert bij Het Groene Loket. Uit alle aanvragen bij Het Groene Loket die voor 31 mei binnenkomen, kiezen wij 1 winnaar.

 Kans op gratis groendak t.w.v. €1.000
 Duurzame leefomgevingt
 Makkelijk zelf aan te leggen