Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Green intellligence.png

Samen doneren voor The Green Intelligence!

Doneer samen met Greenchoice en help mee om bos in Nepal te herstellen. Met elke donatie van € 3,50,- stort Greenchoice namelijk ook € 3,-. Zo herstellen we samen per donatie 10m2 bos in Nepal.

Hema goed.png

€10 korting in de HEMA webshop

Denk je aan een Nederlands warenhuis, dan denk je aan HEMA. Niet voor niets is HEMA al 8 keer uitgeroepen tot meest onmisbare merk van ons land. Profiteer met Samen Greenchoice nu van een mooie korting op je volgende aankoop.

Samen Greenchoice 1.png

€100,- korting op zonnepaneleninstallatie

In ons land schijnt genoeg zon om zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen. Tienduizenden Greenchoice klanten doen dat inmiddels al. Word jij ook een zonnestroomproducent? Krijg nu tijdelijk €100,- korting op je zonnenpaneleninstallatie.

"