Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

energiearmoede - uitgelicht.png

Help je mee tegen energiearmoede?

Wij maken ons hard voor mensen met energiearmoede, jij kan ook helpen! Draag bij aan het opleiden van extra energiecoaches voor de EnergieBank en doneer via het Samen Greenchoice spaarprogramma.
Jouw donatie van 500 punten telt maximaal 1x mee.

 Energiecoach
 Besparen
 Samen tegen energiearmoede

fietsnetwerk 432x320 (002).jpg

Product van de maand

Met het mooie weer in juni is het heerlijk fietsen door heel Nederland. Deze maand kun je een Premium jaarabonnement activeren voor de Fietsnetwerk-app, zonder extra punten uit te geven!

 Fietsen
 Natuur
 Gezond

VogelexcursieOP 5.png

Vogelexcursie Oostvaardersplassen

Er is vliegend veel te zien en voor ons veel te weten. In een fikse wandeling van ongeveer vier uur door de Oostvaardersplassen doet de excursie verschillende uitkijkpunten en vogelschuilhutten aan.

 Oostvaardersplassen
 Natuur
 Wandelen

"