Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Greenchoice - leven zonder afval.png

Tips van de Expert: Elisah - Leven zonder afval

Elisah leeft nagenoeg afvalvrij. Hoe is dat mogelijk? En is dat niet moeilijk of duur? Nou, dat valt heel erg mee! Doe je boodschappen op de markt, koop je koffie en thee los én gebruik een sponskommer… Elisah inspireert met haar platform Zero Waste duizenden volgers om afvalvrij te leven. Ben jij de volgende?

 Duurzaam
 Zero Waste
 Lifestyle

Pieter pot - Greenchoice.png

Product van de maand: Pieter Pot

Je boodschappen thuisbezorgd in herbruikbare potten en glazen? Pieter Pot maakt het mogelijk. Deze potten staan mooi in je keuken, maar belangrijker: ze maken Pieter Pot circulair. Als Samen Greenchoice deelnemer ontvang je twee gratis producten bij je eerste bestelling. Een potje versgebrande pindakaas en chocolade zeezout koekjes.

 Geen verpakkingen
 Duurzaam
 Circulair

Wesmyle - greenchoice.jpg

Poetsen zonder Plastic

Vergeet de plastic tandpastatube en poets voortaan met de duurzame tabletten van Smyle. Bestel nu het Smyle Family Pakket met 34% korting.

 Vegan
 Plasticvrij
 Bamboe tandenborstel