Groene keuzes worden beloond!

We hebben iets voor je: het Samen Greenchoice spaarprogramma! Met Samen Greenchoice spaar je iedere maand automatisch punten én verzamel extra punten door het maken van groene keuzes, zoals zelf energie opwekken met WindVangers of het verlengen van je groene energiecontract. Met dit tegoed profiteer je van korting  op duurzame producten én belevenissen in de Samen Greenchoice winkel. 

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Bespaar!
Profiteer van duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel.

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Smyle Family overstap pakket

SMYLE is tandpasta 100% natuurlijk , vegan en made in Holland zonder (micro) plastic. Dit plastic zit in veruit de meeste tandpasta net zoals in plastic vuilniszakken en kogelvrije vesten. Plastic tubes zijn vrijwel niet te recyclen en belanden in de oceaan en vuilnishopen. 

 100% natuurlijk
 Donatie voedselbank
 Geen plastic

Hofweb4.png

€7,50 korting op een Hofweb groente en fruitpakket

Biologisch en kraakvers groente en fruit pakket, zoveel mogelijk van onze eigen telers. Het pakket bestaat uit 5 -7 groentes en 2-3 soorten fruit, de inhoud en prijs wisselt per week met het seizoen.

 Biologisch
 Direct van de boer
 Gezond

25. Erika - Zonnepanelen_432x320 (002).jpg

ZonnepanelenDelen kortingsvoucher t.w.v. €10

Via ZonnepanelenDelen kun je investeren in zonne-energie zonder hier zelf zonnepanelen voor te hoeven plaatsen. Als Samen Greenchoice deelnemer ontvang jij nog extra voordeel. Met deze kortingsvoucher krijg je €10 korting bij een investering vanaf €50.

 Investeer in een duurzamer Nederland
 Zonne-energie
 Informatie Memorandum