Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Green intellligence.png

Samen doneren voor The Green Intelligence!

Doneer samen met Greenchoice en help mee om bos in Nepal te herstellen. Met elke donatie van € 3,50,- stort Greenchoice namelijk ook € 3,-. Zo herstellen we samen per donatie 10m2 bos in Nepal.

Berlijn of Dresden 1.png

4-daagse treinreis naar Berlijn of Dresden

Ontdek de nieuwe slaaptreinen van GreenCitytrip.nl. Reis comfortabel in je eigen bed in een slaapcoupe. Geen gedoe met bagage, wachtrijen of inchecken. Ga jij mee met onze trein?.

Buur maakt natuur 1.png

Donatie: Samen nieuwe natuur maken

Doneer samen met Greenchoice voor meer natuur in Nederland. De stichting Buur maakt Natuur koopt voor elke gedoneerde € 6 een vierkante meter voormalige landbouwgrond en richt deze vervolgens in als natuur. De stichting Buur maakt Natuur kan dat niet alleen.

"