Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Sanura.png

€150,- korting op Sanura Flatmate

De Sanura Flatmate is de eerste douche-wtw die in een handomdraai kan worden aangesloten op elke standaard douchekraan, zonder te verbouwen. De Flatmate is de gemakkelijkste én goedkoopste douche-wtw in bestaande badkamers.

korting samengreenchoice.png

20% korting op energiebesparende producten van Energiebespaarshop

Van radiatorventilator tot slimme thermostaat, en van tochtband tot deurdranger: in onze webshop vind je het grootste assortiment van Nederland. Alle producten zijn eenvoudig te installeren en makkelijk in het gebruik. Minimale inspanning, maximaal resultaat dus!

hiking en biking biesbosh.png

Biking route Biesbosch

Het is een schitterend en uniek landschap met veel te zien tijdens het fietsen. In de waterrijke omgeving kun je een bever of zeearend tegenkomen en als je goed oplet kun je zelfs een ijsvogel zien vissen of vliegen.

"