Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Healthy Sisters.png

Tips van de Expert

Met de groene en gezonde tips van de Healthy Sisters ga jij fit het nieuwe jaar in. Gezond eten, beweging én mentale gezondheid gaan namelijk hand in hand met duurzaamheid. Hoe? Check dan de vlog en scoor de producten met korting in de Samen Greenchoice winkel!

 Goede voornemens
 Gezond eten
 Groene keuzes

bamboo speaker.png

Bamboe speaker

Natuurlijk geluid uit een natuurlijke luidspreker! Deze duurzame luidspreker combineert een verbluffende geluidservaring met een stijlvol ontwerp gemaakt van duurzame en verantwoorde materialen. Klinkt als muziek in de oren toch? Nu met 30% korting voor € 52,50

 Duurzaam
 Bamboe
 Mooi ontwerp

bosdonatie 1.png

Wegens succes verlengd

Door het overweldigende aantal donaties, hebben we besloten de bosdonatie actie te verlengen. Samen hebben we in 2021 in totaal 18 hectare bos beschermd. Hoe zat het ook alweer? Per 1000 gedoneerde punten aan ons Trouwe Klantenbos, bescherm je 1m2 in het Braziliaanse Amazonewoud.

 Points only
 Doneer
 Braziliaanse Amazonewoud

"