Groene keuzes worden beloond!

We hebben iets voor je: het Samen Greenchoice spaarprogramma! Met Samen Greenchoice spaar je iedere maand automatisch punten én verzamel extra punten door het maken van groene keuzes, zoals zelf energie opwekken met WindVangers of het verlengen van je groene energiecontract. Met dit tegoed profiteer je van korting  op duurzame producten én belevenissen in de Samen Greenchoice winkel. 

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Bespaar!
Profiteer van duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel.

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

SMYLE Family overstap pakket

SMYLE is tandpasta 100% natuurlijk , vegan en made in Holland zonder (micro) plastic. Dit plastic zit in veruit de meeste tandpasta net zoals in plastic vuilniszakken en kogelvrije vesten. Plastic tubes zijn vrijwel niet te recyclen en belanden in de oceaan en vuilnishopen. 

 100% natuurlijk
 Donatie voedselbank
 Geen plastic

knapperslag 432x320.jpg

Donatie: Samen natuur maken

Doneer samen met Greenchoice voor meer natuur in Nederland. De stichting Buur maakt Natuur koopt voor elke gedoneerde € 6 een vierkante meter voormalige landbouwgrond en richt deze vervolgens in als natuur. Per twee vierkante meter doet Greenchoice er namens jou in ruil voor 500 spaarpunten er nog eens één vierkante meter bij. 1+1=3! Help je mee?

 Stichting Buur maakt Natuur
 Donatie
 Creëren van meer natuur

Jane Goodall.jpg

Jane Goodall Instituut Nederland 'De droom van Jane'

Het kleine meisje Jane en haar knuffelaap Jubilee zijn graag in de tuin om de planten en dieren te bestuderen. Jane leest boeken over Tarzan en haar naamgenote, die in het oerwoud van Afrika leefden. Daar droomt Jane ook van! Als ze op een ochtend wakker wordt, beseft ze dat haar droom werkelijkheid is geworden.

 Zorg goed voor de natuur
 Boomplant project
 Beschermt chimpansees