Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

afbeelding 2.png

SpeedComfort 20% kortingsvoucher

Je huis twee keer zo snel behaaglijk maken én besparen op stookkosten? Het kan met deze slimme radiatorventilator. Je plaatst ze in een handomdraai en ze werken automatisch. Bestel jouw kortingsvoucher via Samen Greenchoice en ontvang 20% extra korting op alle producten in de webshop van SpeedComfort!

afbeelding 1.png

€ 150,- korting op isolatie van Pluimers Isolatie

De energietransitie is in volle gang. De energierekening voor een on-geïsoleerde woning is met de huidige gasprijzen nauwelijks te betalen. Een niet-geïsoleerde woning is oncomfortabel en slecht voor het klimaat door de hoge CO2 uitstoot. Isolatie loont altijd! Bovendien kunt u nu subsidie ontvangen bij het uitvoeren van 2 of meer energiebesparende maatregelen.

afbeelding 3.png

20% korting 'Het Groene Loket' groendak aanlegset

Een groendak is niet alleen knap ook biedt het vele voordelen. Het draagt o.a. bij aan een duurzame en regenbestendige leefomgeving. Het verkoelt en beschermt je woning. Je bespaart energie en verhoogt het rendement van zonnepanelen. Meestal ontvang je ook nog eens ca. €25,- p/m2 subsidie vanuit je gemeente en/of het waterschap.

"