"

 

 

Doe mee met Samen Greenchoice

Samen gaan we sneller dan alleen, daarom is er Samen Greenchoice. Voor iedereen die gek is op duurzame keuzes én voordeel. Als deelnemer ontvang je iedere maand automatisch punten. Voor korting op duurzame producten, energiebesparende artikelen of je draagt met je punten bij aan meer natuur. Daarnaast krijg je tips en tricks voor nog groenere keuzes. Sluit je aan!

Aanmelden is heel eenvoudig! Meld je aan met je inloggegevens van Greenchoice. Als bedankje ontvang je binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed. Simpel toch?Hoe werkt Samen Greenchoice?

Kennis.png

1. Doe mee
Log in met jouw Greenchoice inloggegevens en activeer je Samen Greenchoice account.

icon3.png

2. Spaar
Ontvang binnen 2 werkdagen een welkomsttegoed en spaar extra punten door het maken van groene keuzes.

icon6.png

3. Leef groen!
Hoe meer punten je uitgeeft, hoe groener je leeft! Dus profiteer van de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

energiebox.jpg

Tips van de Expert: Energiebox

Besparen in huis is heel gemakkelijk, levert financieel voordeel op én verhoogt je wooncomfort. Gelukkig hoef je ook geen technische achtergrond te hebben om te besparen. Om het nog makkelijker te maken helpt de energiebox! Een doos vol met energiebesparende producten, waarmee je zelf aan de slag kunt. Zonder verbouwing, zonder investering. Nieuwsgierig wat het oplevert?

 Duurzaam
 Energiebesparen
 Wooncomfort

Speedcomfort.png

Product van de maand: Speedcomfort

Toen Pieter van der Ploeg in 2015 besloot de SpeedComfort te ontwikkelen, had hij niet durven dromen dat het zó snel zo’n succes zou worden. Het leek bijna te mooi om waar te zijn: een relatief eenvoudig apparaat, dat iedereen verbaast en direct in de prijzen valt. We spreken Pieter over het ontstaan en hoe het zo’n vlucht heeft genomen.

 Minder energieverbruik
 Meer besparen
 Eenvoudige installatie

spouwmuur.png

€ 175,- korting op isolatie van Pluimers Isolatie

Met het oog op de toekomst is het verstandig om aandacht te besteden aan een goed geïsoleerde woning. Met isolatie bespaar je structureel op je energierekening en creëer je meer wooncomfort. Omdat er minder energie nodig is om het huis op te warmen, is het ook nog eens goed voor het milieu

 Duurzaam
 Comfort
 Energiebesparing