Opnieuw inloggen

Oeps! Het lijkt er op dat je bent uitgelogd. Log opnieuw in om de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel te bekijken.
Ben je nog geen deelnemer van Samen Greenchoice? Activeer dan gratis je Samen Greenchoice account met je Greenchoice inloggegevens. Je begint direct met sparen!

Meld je aan!

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

groendoener RenZ.png

GroenDoener Renz

Renz is een bevlogen medewerker en een echte GroenDoener. Naast zijn bosdonaties spreken we hem over zijn keuze om te werken bij Greenchoice en zijn andere groene keuzes. Zo is hij aangesloten bij de Vegan Awards en fan van reizen met de trein. Geloof ons, het werkt aanstekelijk!

Duurzaam
Goed en Groen
Groene keuzes
mbrc ocean.png

Een armband van oude visnetten

Plastic afval verzamelen om er weer iets moois van te maken. Daarvoor moet je bij MBRC the ocean zijn. Zij maken duurzame producten van gerecycled plastic, zoals oude visnetten en PET-flessen. Via ons spaarprogramma koop je nu alle armbanden met 40% korting

Ocean cleanup
Plasticvrij
Duurzaam
bosdonatie 1.png

December = bosbeschermer

Je spaarpunten doneren om extra bos te beschermen? Dat kan in de maand december! Per duizend gedoneerde punten aan ons Trouwe Klantenbos, bescherm je 1m2 bos in Braziliaanse Amazonewoud. Zonder extra bijdrage, dit doen wij voor je. Onze directeur Coen vertelt je waarom dit zo belangrijk is.

Points only
Doneer
Braziliaanse Amazonewoud