Opnieuw inloggen

Oeps! Het lijkt er op dat je bent uitgelogd. Log opnieuw in om de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel te bekijken.
Ben je nog geen deelnemer van Samen Greenchoice? Activeer dan gratis je Samen Greenchoice account met je Greenchoice inloggegevens. Je begint direct met sparen!

Meld je aan!

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Yumeko home.png

Yumeko kortingsvoucher 15%

Bij Yumeko doen we er alles aan om mensen heerlijk te laten slapen én te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier.

Samengreenchoice groen dak.png

20% korting 'Het Groene Loket' groendak aanlegset

Een groendak is niet alleen knap ook biedt het vele voordelen. Het draagt o.a. bij aan een duurzame en regenbestendige leefomgeving. Het verkoelt en beschermt je woning. Je bespaart energie en verhoogt het rendement van zonnepanelen.

Champ home.png

Let's get Zen: 3x Yoga + ontspanningsmassage (e-voucher)

Hatha, Vinyasa of Yin? Ontdek via Champ welke yogastijl jouw match is. Kies uit 250 yogastudio’s door heel Nederland om 3 yogalessen naar keuze te volgen. Er is altijd een yogaschool bij jou in de buurt om te ontdekken hoe fijn yoga is voor body & mind.

"