"

Opnieuw inloggen

Oeps! Het lijkt er op dat je bent uitgelogd. Log opnieuw in om de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel te bekijken.
Ben je nog geen deelnemer van Samen Greenchoice? Activeer dan gratis je Samen Greenchoice account met je Greenchoice inloggegevens. Je begint direct met sparen!

Meld je aan!

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

energiebox.jpg

Tips van de Expert: Energiebox

Besparen in huis is heel gemakkelijk, levert financieel voordeel op én verhoogt je wooncomfort. Gelukkig hoef je ook geen technische achtergrond te hebben om te besparen. Om het nog makkelijker te maken helpt de energiebox! Een doos vol met energiebesparende producten, waarmee je zelf aan de slag kunt. Zonder verbouwing, zonder investering. Nieuwsgierig wat het oplevert?

Duurzaam
Energiebesparen
Wooncomfort
Speedcomfort.png

Product van de maand: Speedcomfort

Toen Pieter van der Ploeg in 2015 besloot de SpeedComfort te ontwikkelen, had hij niet durven dromen dat het zó snel zo’n succes zou worden. Het leek bijna te mooi om waar te zijn: een relatief eenvoudig apparaat, dat iedereen verbaast en direct in de prijzen valt. We spreken Pieter over het ontstaan en hoe het zo’n vlucht heeft genomen.

Minder energieverbuik
Meer besparen
Eenvoudige installatie
spouwmuur.png

€ 175,- korting op isolatie van Pluimers Isolatie

Met het oog op de toekomst is het verstandig om aandacht te besteden aan een goed geïsoleerde woning. Met isolatie bespaar je structureel op je energierekening en creëer je meer wooncomfort. Omdat er minder energie nodig is om het huis op te warmen, is het ook nog eens goed voor het milieu

Duurzaam
Comfort
Energiebesparing