Opnieuw inloggen

Oeps! Het lijkt er op dat je bent uitgelogd. Log opnieuw in om de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel te bekijken.
Ben je nog geen deelnemer van Samen Greenchoice? Activeer dan gratis je Samen Greenchoice account met je Greenchoice inloggegevens. Je begint direct met sparen!

Meld je aan!

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

Smyle Family overstap pakket

SMYLE is tandpasta 100% natuurlijk , vegan en made in Holland zonder (micro) plastic. Dit plastic zit in veruit de meeste tandpasta net zoals in plastic vuilniszakken en kogelvrije vesten. Plastic tubes zijn vrijwel niet te recyclen en belanden in de oceaan en vuilnishopen. 

 100% natuurlijk
 Donatie voedselbank
 Geen plastic

Hofweb4.png

€7,50 korting op een Hofweb groente en fruitpakket

Biologisch en kraakvers groente en fruit pakket, zoveel mogelijk van onze eigen telers. Het pakket bestaat uit 5 -7 groentes en 2-3 soorten fruit, de inhoud en prijs wisselt per week met het seizoen.

 Biologisch
 Direct van de boer
 Gezond

25. Erika - Zonnepanelen_432x320 (002).jpg

ZonnepanelenDelen kortingsvoucher t.w.v. €10

Via ZonnepanelenDelen kun je investeren in zonne-energie zonder hier zelf zonnepanelen voor te hoeven plaatsen. Als Samen Greenchoice deelnemer ontvang jij nog extra voordeel. Met deze kortingsvoucher krijg je €10 korting bij een investering vanaf €50.

 Investeer in een duurzamer Nederland/strong>
 Zonne-energie
 Informatie Memorandum