Opnieuw inloggen

Oeps! Het lijkt er op dat je bent uitgelogd. Log opnieuw in om de duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel te bekijken.
Ben je nog geen deelnemer van Samen Greenchoice? Activeer dan gratis je Samen Greenchoice account met je Greenchoice inloggegevens. Je begint direct met sparen!

Meld je aan!

Duurzame artikelen en belevenissen uitgelicht

moestuin.png

Tips van de Expert

Ga met de Gebroeders Groen mee op lente expeditie! Ze gaan in de stad op pad, geven bloeiende voorbeelden én tips om de biodiversiteit in je tuin te vergroten. Plant bijvoorbeeld biologische bollen en laat uitgebloeide bloemen en bomen staan.

Greenchoice bloemen.jpg

Product van de maand

Maak kennis met Sprinklr! Een webshop voor biologische tuinplanten en duurzame kamerplanten. Duurzaam en biologisch gekweekt, zonder pesticiden en kunstmest. Bestel voor minimaal €50 aan biologische tuinplanten en ontvang 3 dahlia's (t.w.v. €14,95) gratis.

CoverGC (432x320).jpg

20% korting op jouw eigen groendak aanleg set

Een groendak heeft een positief effect op je energieverbruik in huis. Waarom? In de zomer verlaagt het de binnentemperatuur en in de winter is je dak extra goed geïsoleerd. Met de alles in één groendak aanleg set van Het groene Loket maak je jouw dak groen voor slechts €42,32 in plaats van €52,90 per m2.

"